MB

Matkablogi

Eurooppa I

keskiviikkona 13.4.2011

Klikkaa kuvia! uupsideisi, täyskokoset kuvat o viel hippasen hukassa, sorppa!

Oon nyt ollu matkalla vajaa kaks viikkoo ja elämä on ihanaa. Ensin vietin viikon Katariinan sylissä Wienissä ja nyt on menossa toinen Leenan seurassa Amsterdamissa ja Tilburgissa. Mun tytöt ovat näet Euroopassa tän kevään.

Wienin keskusta on kaunis, mutta Amsterdam on kyl ihan mieletön. Ehkä mun lemppari kaupunki kaikista. Muistin kyllä viime visiitiltä, et jäi hyvät vibat, mut yllätyin silti positiivisesti. Keskusta on niin tiivis ja eloisa. Minne vaan voi kävellä, eikä oo pitkä matka.

Kävelyä parempi on silti pyöräily! Jumantsuiga! Oon ihan fiiliksissä. Ihan sikana tilaa ja kaikki väistää (paitsi sporat). Vuokrapyörä on niin turistin näköinen, et kohteliaat paikalliset osaa varoa. Myös: sääntöjen mukaan ajaminen on helppoa. Enpä hirveesti on Helsingissä tsygäilly, mut sen verran ku oon, ni oon ollu ihan kusessa.

Tulevaisuudessa näen itseni kyl palaavan Amsterdamiin vähän pidemmäkski aikaa.

Tilburg on pieni ja mitäänsanomaton. En oo pikkukaupunkien ystävä. Mut ei se mitään, Leenan kanssa on ollu kivaa seikkailla ja viettää aikaa. Kotona tulee nähtyä liian harvoin pidempiä aikoja.

Wienistä tuli näköjään aika vähän asiaa, mut kohteen päätarkoitus olikin päästä pussailemaan Katariinaa.

Oon käyny kaksissa Erasmus-bileissä. Wienissä oli aika jäätävä meno, mut Tilburgissa oli ihan letkeetä. Wienissä oli vaan yks iso halli ja teknoa ja teknoremiksejä OK-biiseistä. Bini oli halpaa, plussat siitä. Narikka kruunas illan. Piti ite hakee takit, koska poket oli niin kujalla ettei numerolippulappusilla niitä löytäneet. Tilburgissa vaihtareiden tekemää safkaa ja sit baariin, perusmeno.

Sekalaista asiaa:

Toivottavasti tässä oli joku tolkku. Huomenna lähden Moskovan kautta Shanghaihin. Tsuippaduippa o/

muutama kuva lisää